♥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ |  ΕΙΣΟΔΟΣ |  ΕΓΓΡΑΦΗ |
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 265200
Αρχική  /  NAILS  /  Διακόσμηση - Nail Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310 265200
Bluesky Strong Adhesive Soft Gel Kit

ΚΩΔΙΚΟΣ: Soft Gel Stiletto
65.00 €
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά του προϊόντος!

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
BLUESKY

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η Bluesky συμπεριέλαβε σε αυτό το κιτ ό,τι χρειάζεσαι για τη δημιουργία τεχνητών νυχιών με Soft Gel tips.
Το τσαντάκι είναι από σκληρό υλικό για να προστατεύει τα προϊόντα και κλείνει με φερμουάρ.
Περιέχει mini λάμπα πολυμερισμού 6watt με καλώδιο θύρας USB και είναι αναδιπλώμενη, κασετίνα με τα Soft Gel tips 500 τεμαχίων, Strong Adhesive Gel για την συγκόλληση, PH Bond & Primer για την αφαίρεση λιπαρότητας και Top No Wipe.
Επίσης θα βρείτε μαντηλάκια Cleanser για την αφαίρεση της κολλώδης επιφάνειας, λίμα & μπάφερ 100/180.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Βήμα 1: Κάνουμε την προετοιμασία των νυχιών για τεχνητά νύχια (αφαίρεση επωνυχίων, σχήμα, λιπαρότητα κτλ).
Βήμα 2: Εφόσον τελειώσουμε με την προετοιμασία περνάμε μια στρώση από το PH Bond περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει και τοποθετούμε και το Primer.
Βήμα 3: Εφαρμόζουμε το Strong Adhesive Gel πάνω στο νύχι και πολυμερίζουμε.
Βήμα 4: Έχουμε επιλέξει το σωστό μέγεθος του Soft Gel tip και στην εσωτερική μεριά του περνάμε πάλι το Strong Adhesive Gel. Το τοποθετούμε στο νύχι με προσοχή να μη μας κάνει φουσκάλες και να απλωθεί ομοιόμορφα. Το πολυμερίζουμε για μερικά δευτερόλεπτα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και στα υπόλοιπα νύχια.
Βήμα 5: Πολυμερίζουμε σε λάμπα LED 60” ή σε UV 120”. Κάνουμε τυχόν διορθώσεις στο σχήμα, καθαρίζουμε τα επωνύχια εάν μας έχει «τρέξει» υλικό και κάνουμε μπάφερ όλη την επιφάνεια.
Βήμα 6: Καθαρίζουμε υπολείμματα σκόνης και βάφουμε το χρώμα της αρεσκείας μας. Κλείνουμε το Top και είμαστε έτοιμοι. Τα Soft Gel Tips είναι ένα καινοτόμο προϊόν που ήρθε για να μείνει! Γρήγορο και ανθεκτικό με διάρκεια 3 εβδομάδων!


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Copyright ©2015 - 2024 CenterCare.gr | Site touched by Gnosia. | Powered by HairCut.gr